PENGIKUT

Monday

meh sini akak nak cerita, harap-harap dapat berkat.. =D

ASSALAMUALAIKUM... kepada semua pasangan yang telah bersatu dibawah redha illahi 1 muharam 1433hijrah.. =)

meh sini akak nak cerita sikit apa yang jadi masa 1 muharam 1433 hijrah. akak bukan nak cakap akak hot ke hape lah kan(motif?) tapi akak dapat banyak gila (?) undangan perkahwinan. uhuk*batuk tua*. ramai sangat yang tak sabar-sabar nak kahwin 1 muharam haritu, sampaikan akak kelam kabut nak penuhi undangan yang mana satu. sebulan akak fikir nak penuhi yang mana satu. jadi akak cuma berserah pada TUHAN supaya bagi akak jalan untuk buat keputusan. macam serius je bunyi kan? yup. kalau undangan kahwin ni akak memang pandang serius.  nampak simple tapi WAJIB bagi kita untuk penuhi undangan. dipendekkan cerita, akak buat keputusan di pagi 1 muharram 1433 hijrah dengan memenuhi undangan kahwin kawan akak.( maaf kepada undangan yang lain sebab tak dapat attend)

here we go... =D

cak!
(motif letak gambar? korang rungkai lah sendiri =_=)

meet the pengapit

cantik?berminat?mahukan khidmat pengapit?
=D

meet the aminah
cantik? berminat?
(ok. dah takde ayat lain)

meet the lovely bride.. =D

cantek?
ok fine. dah dimiliki orang. =_=


meet beautiful us.. hihihihihi~ (senyum nampak gigi)


cantek? berminat?
=_=



motif gambar senget?
HAHAHAHAHA!!

puas dah korang tengok gambar? sorrylah tak ambil gambar pengantin lelaki sebab akak balik awal ada hal yang perlu dipenuhi maka tak dapat nak tunggu bersanding..

ok. done with kahwin-kahwin. amboi. dengar cerita ramai lagi nak kahwin bulan 12 ni. ada 2 orang lagi rakan sepermainan main hujan kat sekolah agama (?) nak kahwin. adoi! makin tua aku(?) rasa bila korang semua sorang-sorang kahwin. tahun depan pun dengar cerita ada yang nak kahwin bulan 3.. HAMBOI!! lagi final year lagi gatal eh korang. CIKGU rotan nanti!! =D

next!!!!

cantek? berminat?
=P
motif gambar adalah nak tunjukkan pemberi semangat. semangat masa aku jatuh tersungkur.


yang ni pun semangat gak.
SEMANGAT BADAN!!
HAHAHAHA!! (tak lawak =_=)

tapi rasa macam tak lengkap semangat aku ni..

ini.
=))
lagi..

sebelah kanan tu.
=))

oh ye ada sorang lagi.. u know who u are babe.. seriously.. ini kekuatan.. 

terima kasih ALLAH.. =) kau beri kekuatan kepada mereka untuk aku serap supaya aku kuat lagi. =) syukur..






4 comments:

ahsfantasy24 said...

Ambil berkat?
heheh semoga cepat sampai jodoh,
ameennnn :))

ishiko said...

ok ok ok nk komen ni, ready ye..


pegg bunga tu dpt berkat. insyallah... *u look lovely ^^


makanan tu seksi ookeh



cuti dh smggu lbh, sy tak jumpa pun lg kwn2.. jeles ni

amalina wahida said...

ishiko~> hahaha!! insyaALLAH berkat, patutnya pakai vail pengantin lagi berkat kot. *thanks for the compliment.. =D*

panjang lagi cuti, set date jumpa mereka!! nikmati cuti tau. =D

amalina wahida said...

ahsfantasy~> aminnnn..~ =D