PENGIKUT

Monday

MAK MEMANG GLAMOR PUN NYAH!

**baca tajuk post dengan nada gedik ok.**

hello. ceh budget omputih lah kan. padahal jawa tok tok.



assalamualaikum. kepada semua pembaca. ye. hari ni i nak budget i glamour. i nak budget i punye blog pun glemer. i nak budget i ada ramai gila pembaca. i nak budget memang i glemer lah senang cerita.


sebut pasal glemer, apa definisi glemer sebenarnya??
tiba-tiba fikir sampai sakit kepala kan?
oklah. tak nak merapu dan semakin mem budget kan diri.
straight forward to the main point.
actually i dapat award dari seorang adek manis aka ishiko's station


mak dapat glemer blog nyah!!! (ceh. tak perlu jadi auww weyh! tak perlu!!)




terima kasih ye adek manis



ini award ke... er... er.. ok lah. mengaku. aku tak ingat berapa award dah aku dapat. sebab orang bagi award aku buat macam takde pape je. teruk kan?? tak payah ikut aksi ni. tak elok. menghargai itu adalah satu kebahagiaan. so, aku akan menghargai mulai dari hari ini. jadi, bagilah award kat aku banyak-banyak lepas ni. heee~~ T___T tiba tiba kan.


ok. antara blog blog yang i rasa glemer.ah. kau kata tak glemer kau punya pasal. tapi bagi aku blog blog ni glemer. sbb aku selalu baca blog blog mereka nih. jadi, haruslah aku beri award ni dekat mereka yang glemer ni. heee~~ >__<

1. bicara hati gadis ini

=ini blog senior. kak ain namanya. glemer. sebab i rasa dia glemer. heee~~

2. sitiaminahismail
= ini ralan tuisyen. haha. memang sengaja tekan pada perkataan rakan tuisyen. sebab dia memang rakan tuisyen pon.

3.akudakmalayisa
= ini rakan blogger. glemer. sebab tengok dari blog dia memang banyak award dah beliau dapat. jadi haruslah beri pada beliau. T__T. beliau juga suka masuk contest. aha! joinlah contest yang beliau anjurkan ye. best woo dapat hadiah dari egypt.

4. ainaasulah
= ini doktor gigi. nak exam. doakan beliau ok. >__<. pesanan. aina bila nk balik?? jom raya sama2 tahun ni. tolong periksa gigi saya boleh?? teheee~~

5. gadesain
= rakan blogger. eh. memang selalu masuk baca apa yg dia post dekat blog. cek cek cekidout ok. >__<

6. neaflerida
= adik manis ni memang ratu contest. oh. memang tak tahu nak describe dia memang ratu contest. so.. anda cekidout blog dia ok.

7. inibelogadeksepupu
= hye kupu2. nanti raya kita amik gambar sama-sama ye. (tiba2 pesanan takde kene mengena)

8. inibelogafiq
= seriously tak pernah tahu dia siapa masa kat teknik. ok. i am lame. sebab memang tak bersosial dengan rakan-rakan teknik yang berlainan kos. sebab aku sombong. hahahampeh! terbocor rahsia diri sendiri.

9. inibelogsuhailasyamsudin
= memang glemer dia nih. glemer sebagai seorang yang sangat mempunyai kasih sayang yang melimpah ruah terhadap rakan-rakan dan keluarga dan syamito nya dan macam-macam lagi.. heee~~ love love love~

10. inibelogadeksepupu
= adek sepupu. actually kalau ikut pangkat aku kene panggil dia kakak. heh!. kalau ikut umur dia kene panggil aku kakak. heh! is so not me. so.. nanti raya kita ambil gambar sama-sama ok.. (sekali lagi pesanan takde kene mengena)


sebenarnya banyak lagi blog blog yang glemer. tapi ini adalah antara yang aku rasa tempat teratas carta glemer bagi aku. oh. yang tak dapat jangan makan hati ok. pergi makan otot ayam ke, hempedu ke, sebab aku tak suka makan hati. heh! tak. tak. merepek.

8 comments:

ASaDa RyutaRo said...

wallaweh! dapat award dari sini.. nanti asada ambik ea.. ngeee (^^,)

amalina wahida said...

oho.. orait.. ambil jgn tak ambil yer.. >__<

ishiko said...

adek manis...?? kikikii.. manis la sgt.. eyh..xyah bg kt nel.. sy da bg da.. neaflerida tu..

cik nurulain said...

glemer ke dik oii...

hahaha. nway, thanks ye. :)

Afiq Din said...

wah...
ade pon aku...
aku xjiwang tau...
hahaha

amalina wahida said...

ishiko
baru perasan nil tuh neaflerida.. hahaha...

kak ain
glemer tetap glemer..


afiq
yela kau tak jiwang..

realiti.. said...

happy dpt award ye..blog sye xpenah dpt award..mgkn sbb mls nk update kot..hehe..

amalina wahida said...

realiti
oh.. lepas ni rajin update ek...=))