PENGIKUT

Monday

its all about time ^_^

assalamualaikum.. and very good morninggg!!!

pergh! semangat betul kasi gud morning ke blog. macam lah ada yang nak menjawab gud morning kita ni kan? hmmmmmm... T_____T

time is running so fast(broken? lantakkk!!) ye. masa berjalan dengan laju. sebenarnya dia tak jalan laju pun tapi dia beredar mengelilingi paksi dia. pernah nampak paksi masa? tak pernah? kakakakakaaa! akak pun tak pernah dek non. tapi, masa ada paksi ke? ah! biarkan.

well, diam tak diam, kecoh tak kecoh, dah tinggal 60 hari aku akan jadi seorang pelatih. ye. AKU PELATIH GURU. siapa yang tak tahu tu, sila ambil tahu.

masa memula kau jadi cikgu, bila sepupu sepapat, uncle muncle ko panggil

"hai cikgu, apa khabar?"

aku akan balas dengan senyuman kelat. because of what?? I WANT TO BE AN ENGINEERRRRR!!! BUKAN JADI CIKGU LAH PAHAM TAKKKK!!

ha, macam tu lah lebih kurang hati aku membentak.

seiring dengan berjalannya waktu, im used to be it. dah biasa. dan aku bangga. walaupun ONAK DURI RANJAU BERLIKU dia punyalah perghhhhhhhhh!! menanges wa cakap lu.

sebenarnya bukan itu yang aku nak cerita.



nah!! selamat hari raya!!!
^_____^


ce teka aku yang mana??

kalau teka betul pun, bukannya dapat hadiah pun. kakakakakakaaaaa!!!

dah. babai.

4 comments:

Kesuma Angsana said...

sukanyer kolor purple, terbaik

Syida said...

ama yang depan dengan lesung pipt paling dalam dan paling manis. :D

amalina wahida said...

syida ~> syidaa... yang depan sekali dgn lesung pipit paling dalam tu adik ama lahhhh... wuwuwuwwwwuuuu~~ :'((

amalina wahida said...

kesuma ~> kannn??? purple always heart. hihi.