PENGIKUT

Friday

SYABAS AMALINA!!!KAU MEMANG HEBAT!

ye2!! BEBAS!!!
betul!!
aku dah bebas!!
bebas dari hari hari yang aku kata macam scary gila aku nak lalui
kau ingat tak aku kata ada amali, periksa, ktp, kayak n whatso eve lah kan..
aku dah lalui 1/3 daripadanya!!!
yes2!!!
memang.. aku tahu aku memang hebat..
sebab aku masih disini..
bersedia lalui 2/3 lagi hari yang bakal menjelma..

nak tahu tak apa yang aku dah lalui??
aku dah buat 3 exam final!!! syabas amalina!!!!syabas!!!
aku dah buat satu ujian amali dengan bestnya..(nanti aku upload gambar)
syabas amalina!!! syabas amalina!!!


yang belum aku lalui..
kayak (yang tak tahu jadi ke tak masih tak dapat jawapan)
ktp
amali pergerakan asas
dan 4 lagi paper final..
fuhhh!!!!
doakan saya ye wahai anda-anda yang saya sayangi..



tapi sekarang..
aku nak berfoya-foya dengan facebook..ym...friendster...myspace...nak tgk greys anatomy smpai boleh jadi doktor.. dan lain2 lagi..
jumpalah saya di facebook ye..
daaa!!!!

2 comments:

nEa FleriDa said...

akk..
gud lux k..
:)

amalina wahida said...

nea~> ehe.. thanks sweet2.. =))