PENGIKUT

Monday

random

assalamualaikum..

seriously, google tabur tahi dekat blog beta ni. =_= beta tak boleh nak sign in dengan proper. crack sana sini. ah! mungkin bukan google tapi laptop yang sudah sampai tahap kena servis. well, benda buatan manusia kan. mana sempurna macam buatan TUHAN. *senyum sinis*

oh ya. macam mana boleh update pula ni kan? entah cemana ntah boleh masuk dekat write post ni. GLADD!! sebab rasa macam nak pecah dada ni simpan cerita macam-macam tak tahu nak hambur kat sapa. oh my blog.. i miss u like crazy.. seriously, tak tipu. awak sorang je lah yang tak muak dengar saya membebel, meroyan macam orang gila, menanges mengadu menjerit.. awak sorang je lah yang tahan wahai blog. orang lain semua tak tahan sebab saya ni suka menceceh entah hapa hapa.

facebook is too mainstrem untuk post macam-macam pasal perasaan ni. ah! twitter pun dah nak jadi mainstrem jugak. walaupun blog ni adalah sorang dua budak maktab follow, tapi aku tahu ramai baca sorok-sorok kan??? haaaa!! kan dah kantoi. *ke aku perasan sendiri nih?*

IM WATCHING U ..!! I KNOW WHAT U DID READING MY BLOG.

hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihii.. =)))))
*takut kan kalau ada org gelak hihi macam ni bila dah pukul 2 3 pagi kan?*

*pandang sekeliling bilik*

lagi sehari nak 15 mei. oh mai... 15 <---this 15th  remind me for someone. remind me about everything. ='((((((

nak kene cerita ke? ah! ramai silent reader yang suka blame on me. hello guys! is my blog. is my diary. cukuplah aku tak letak widget yang annoying pun dah kira baik kan??

siapa yang memang pembaca tegar, they will know whos the person that im talking about. whos the person in this 15th number.


mirza comel, auntie miss u.. hopefully u will take care our domo carefully.. i hope that one day, u'll meet me. seiously.. i want to see u so damn much. ='(

other than that, i am too excited to story about my birthday. my vacation in perth during my birthday.. heeeee~~~~~~ *senyum sampai telinga*





but, sekarang tolong doakan perjalanan peperiksaan tuan punya blog ni berjalan lancar pleasee.. i need your pray u ollsss.. =') thank u.



ps: nanti dah habis exam mak update cerita mak kat u oll ye. sabar dan teuskan membaca blog picisan ni *macam lah ada pembaca kan?*


fake simling.. =')

2 comments:

Amalina Ulya said...

belajar maktab ke ?
ipg kampus mne ? hehe (:

Ryu on ahsfantasy24.com said...

all the best dear..