PENGIKUT

Friday

senyum.. senyum.. senyum..

jadi bila dah cuti haruslah keluar berdua-duaan dengan kesayangan hati kan? harus tahu.. harus.
sebelum balik bangi memang dah mesej-mesej dengan one of my darling nak celebrate birthday one gugurl ni. walaupun macam lambat nak sambut. please lah better something than nothing. ye dak?

fikir punya fikir. tak tahu nak beri apa. nak diy sesuatu memang non ado lah kan. sebab memang busy memanjang kalo dah balik bp. so, i decided to make marvelous cupcake!! weehooooo!!
so, we decided to celebrate at fish manhattan. so, here we go.

meet my darlings!!! =)

meet the cupcakes!! 
(tak berapa smooth based dia. muahahaha!!)

the birthday gurl!!! hihihi~

ini pertama kali kot pergi fish manhattan nih. thanks to my darling for bring me there. the food very awesome!!! okeyh, memang macam noob sebab orang lain dah tak pandang fish manhattan ni kan. like i care =P
here u go for those yang tak pernah cuba lagi.. macam aku. =D

kan dah kata, the food sangat tempting kan?

after celebrate we go to 'melalak' dekat malaysia idol sampai tak hengat!! hihihihi~ 

*bukan ke sahabat itu adalah kesayangan hati juga*




okeyh bye.!

2 comments:

ahsfantasy24 said...

appy Belated Birthday! :)


Visit back?
Silakan;ahsfantasy24

_naJw@_~. said...

xsempt pon nk clebrate birthday minaaa wuuu~