PENGIKUT

Friday

bukan tak sudi.

bukan tak sudi nak menulis kat sini. tapi aku ada rasa sakit dalam hati bila aku nak mula menulis. semua ni atas gara-gara diri sendiri. gatal nak menggoogle benda entah hape-hape. lepastu terus sakitkan hati sendiri. NAH! PADAN MUKA KAU AMALINA!!

sekarang aku lebih banyak membaca daripada meluah rasa. yup. sama je situasi dengan lebih banyak mendengar daripada bercakap. betul. cuba kau
bandingkan. sama je situasi kedua2nya cuma dimensi penceritaan yang berbeza. setuju?

banyak membaca bukan dari buku sahaja. tetapi lebih kepada blog-blog yang lain pula. aku jumpa banyak blog yang kena dengan jiwa aku. jiwa ya
ng sedang jiwa-jiwa. blog yang kena dengan jiwa yang sedang JK. tahu JK tu apa? JIWA KACAU.

tak percaya aku sedang berada dalam mood JK? NAH! SEKARANG KAU KENE PERCAYA.! aku dah jauh hati dengan blogspot. sebab dia tak pernah nak block orang2 untuk buat blog. yup. aku jauh hati dengan sistem blogspot sekarang. gila apa nak jauh2 hati bagaikan? huehuehueh!

mungkin satu hari nanti bila aku dah rasa senang hati. aku akan blog semula sampai kau semua muak hati. kihkihkih.

[boleh biarkan aku pergi?]
sumber : google


nota: memang aku nak pergi jauh. tapi masih punya banyak tanggungjawab untuk dilunaskan.
nota 2: aku akan pergi untuk rawat hati.

2 comments:

ahsfantasy24 said...

pengisian masa kini
dan masa2 yg akn kte lalui
tu kdg2 ubat jika kita berazam
utk tabah..huhuhu~

amalina wahida said...

tlg tulis lagi karya2 yg kene dgn jiwa amal boleh? hihihihi~ i'll try to be more stronger than myself. even most of the time i am pretending.. its hard.

*ada ym tak? nak2!!hihihih~*