PENGIKUT

Tuesday

macam biasa, nak update diary

assalamualaikum.. salam sejahtera.. (nyanyi lagu rabbani)
oh. hye there, lama dah tak mengupdate. well, its been so many thing happen in my life, dengan peperiksaan(macam kau soranglah exam kan..kecoh), dengan kena halau dari hostel. ok bukan kene halau tapi rasa terhalau. sebab! dulu mereka janji(aik?) nak bagi kami semua duduk kat hostel sampai habis semeter. sekarang tiba-tiba dapat notis kene duduk rumah sewa semester depan. sooooooooooooooooooooooooooooo not good!!!! ok stop. cerita yang dah lepas tak payah nak cerita panjang lebar.

macam biasa, aku nak update diary. bukan cerita atau opinion aku pada sesuatu hal. oh ye. aku memang tak pandai nak berkias mias bila cerita. aku jujur(aik?) jujur bila bercerita dan terlalu jujur sampai aku tak pandai nak olah cerita jadi berkias (dan kadang2 bosan!). so, korang memang akan baca dengan emosi yang jujur (eceh!) dan kadang2 (bosan!)

lagi. aku dalam mood cuti semester sekarang. u know what, kalau cuti semester memang emosi aku akan drag kisah2 yang entah hape2. korang telan je lah kalau aku merapu entah hape2 dalam 3 minggu aku bercuti ni. kalau cuti mesti rasa macam nak dating (aik?) hari2 kan? tapi persoalannya nak dating ngan siapa? (jeng..jeng..jeng) siapa rela dating ngan aku? sila hantarkan borang jawapan pada email aku aremal2904@gmail.com (sangat lah nampak desperate dan seakan jual diri T___T)

lagi. aku dalam fasa pemulihan dari dadah. wa tak high mcm lu orang fikir bhai (aik?) dadah dalam erti kata aku adalah (boleh baca maksud dadah ni kat penghabisan entry nih T___T)
ingin aku tekankan disini, semua orang atas dunia ni pernah melalui fasa pemulihan dadah yang aku tengah sertai ni. tak caya, cuba baca sampai habis nanti kau orang semua tahulah apa kebendanya yang aku merepek kat entry nih.

lagi. masa kene cari rumah untuk sewa haritu, mula2 aku tak cuak atau terasa apa2 lagi.(lame2 aku cuak gak sebab macam2 dah bermain dalam otak aku) membe2 dah cuak kebebeh dah boleh gila meroyan sebab tengah2 exam paper killer ate gila bagi notis pendek. memang gila. tapi aku cool lagi sebab tak nak rosak pointer. sem lepas aku sakit pointer stay still tak naik. arghh!! aku nak naik bukan stay. sem ni takkan aku nak rosak pulak kan? sian, mak ayah aku yang bergantung harap keputusan exam anak dia nih. sekali jatuh susah dowh nak naik. sebabnya,dekat institut perguruan untuk dapat anugerah dekan (aik?) perlukan pointer sebanyak 3.75.. 3.5 tuh berlambak budak2 dapat. selain itu praktikum, kau kene dapat A+. BIG kau kene LULUS CEMERLANG. ha, nganga lah luas2 betapa susah kitorang nak dapatkan 3.75 tuh weyh!!!!!!!

lagi. mood mengupdate aku dah penuh sampai kepala. so, kalau aku update banyak benda dalam masa sehari kau buat2 macam aku dah lama tak update lah ek. (hipokrit)ha, aku ade block certain person dari baca blog nih (budget kau selebriti ke hape nih). adelah sebab2 tertentu yang susah untuk dijelaskan.

lagi. AKU NAK UCAP BERJUTA TERIMA KASIH KEPADA SEMUA READERS YANG TINGGALKAN JEJAK KAT CHATBOX AKU. (walaupun kau orang tak baca entry) TAPI AKU TETAP NAK SAY THANK U SEBAB TINGGALKAN JEJAK. aku dah kata aku jujur kan mula2 entry tadi? so, aku anggap semua orang jujur sama macam aku. kalau ade yang tinggal jejak lebih kurang macam ni "good entry" aku anggap korang memang bacalah entry aku. kalau ada yang tinggal jejak "visit u, visit mine too" sorry le, aku memang takde masa nak pergi blog korang balik bulan lepas. sebab aku sangat bz. (tahu kan kenapa aku bz?) so, insyaALLAH, bila dah cuti ni aku akan rajin pergi blog korang balik. dont worry, im such a kind lady.. =) teruskanlah tinggalkan jejak ye.

oh ye. jangan lupa LIKE PAGE GUA!!! GUA BARU JE LETAK TADI. PUAS GUA CARI TUTORIAL DIA. HAMBIKKKK!! SENANG, LU ORANG LIKE JE TAK PAYAH TYPE2. =)




pemulihan dari dadah = dadah dalam konteks ayat ni, adalah *cinta @ heartbroken. pemulihan dari kecewa cinta manusia. ambil masa yang lama untuk aku sembuh. sekian,








SEE U AGAIN PEEPS!!!!









nota : aku nak layan video kat utube. bye2. ^__^


2 comments:

Mohamadazhan hjDesa said...

salam

panjangnya diari ni.hehe. luah perasaan habis ni.hehe

datang meng "like" sni =)


Perodua Myvi 2011 Menggunakan Enjin 1.5L Bakal Dilancarkan (GambarMenarik)

anak aLi said...

aku da like.. hahaha