PENGIKUT

Thursday

kenapa aku baru tahu padahal semua orang macam memang tak kisah pun...

aku tahu bila jejak je kaki kat pintu gerbang bermaksud tv, radio, gossip artis, majalah or WHATEVE memang aku dah tak layan. serius memang tak layan dah macam masuk penjara.

bila jejak kaki kat pintu gerbang institut maksudnya hati, minda fokus aku hanya ditujukan pada belajar, xsignment, big, presentation, exam. heh! pendek kata memang takde life lah kalau orang muda cakap.

yang aku boleh buat hanyalah update fb, update blog, update fb, update blog. sumenya macam tertutup.

mesti korang cakap kenapa tak beli surat khabar? kenapa tak baca online jerk gossip2 tuh suma. meh aku jawab meh. aku memang baca surat khabar bila ada cerita pasal cikgu, murid, gaduh, belasah, penjara. ha, sume berkaitan dengan guru. entah dah macam kena sumpah bila dah masuk institut.

dan bila aku nk tgk video clip dan apa2 lah untuk berhibur aku akan bukak utube. ye utube peneman setia aku selain daripada tonton.my.

tapi masalahnya sekarang kenapa aku baru tahu pasal cerita nih selepas ianya terjadi 3 bulan yang lepas??? KENAPA??KENAPA???KENAPA??KENAPA???



KENAPA AKU BARU TAHU YANG IRWANSYAH DAH KAHWIN????? KENAPA???KENAPA????????????????

8 comments:

hati itu bulat said...

jgn kata ko....aku pun baru tau kot...hahaha

amalina wahida said...

tahu takpe.. ada lagi... ally iskandar dh bertunang.. ada lagi zain ve ke hape nama dia dh ada makwe aku rasa dh tunang kot!!!! apekejadah byk benda kita tertinggal nih???

anak aLi said...

lawak la ko ni amal. nak tau kenapa ko tak tau?? sebab benda ni tak penting pon. aku tau dalam mktab kita on9 fb, update blog, selain drp tu kita g kelas and bt assmnt. ko ada masa ke utk benda2 camni? hiburan kita just berborak,cete2 korea or movie2 yg disedut. selain tu mana ada? kosmo pon jarang beli, tak sempat nak g koop. haha ;p

zatilnabilah said...

ahahahah..~ tu la amal..gosip dr ak ta nak dgr..ak kan update sume bende neh..~ hehe..~
ooppss.lupe ek.? haha

SofieyAzwa said...

Alaaa.. Baru tahu ke? sofiey tahu dulu sebab baca surat khabar.hehhehe

P0polita said...

oh? irwansyah da kawen eh? baru je tau ni.. hahak

amalina wahida said...

anak ali~> err.. aku rasa betullah apa yg ko reveal kan nih.. hahahah..

zatil~> haishhh.. aku tak bape suka gosip sebenarnya tapi bila bab irwansyah aku sensitif sikit.. hahahah..

amalina wahida said...

sofie~> oh yeah?? maksudnya betullah ni?? aiseyhman.. kenapa tak update kat blog? senang amal leh baca.. hehehe...

popolita~> yes!! we r in the same boat!!! hahahaha.. so, bukan amal sorang je taktau pasal ni... yeahh!!