PENGIKUT

Friday

YANG MANA SATU IDAMAN KALBU..

perbualan terjadi pada suatu malam.......

he: awak pernah pakai selendang?

me: pernah. but not oficially.. kalau rasa nak pakai, saya pakai.

he: awak kan kalau pakai selendang mesti cantek...

me: **dalam hati..bluweekkk!! bapak besar muka aku kalau pakai selendang!!**
***realiti.. oh. yeke? apesal pulak cakap macam tuh.***

he: nanti keluar dengan saya cubalah pakai selendang.. saya nak tengok..betul, cantek punya..

me : lalalalalalalalala~~ ddudududududud~~ nananananana~~ (bunyi ini menandakan perempuan ini tak nak teruskan bercakap topic yang sama... perempuan ini juga, tak nak buat apa yang diminta.. =__= )

kasihan kan kehidupan lelaki yang berbual dengan perempuan didalam perbualan diatas.
beberapa minggu berlalu, perempuan ini memang tak berapa nak pakai selendang2 yang dibeli, diberi dan sebagainya..namun begitu, tiba2 suatu hari, akibat terlalu bosan kerana dibiarkan keseorangan oleh lelaki ini kerana masih waktu bekerja, perempuan ini pun mencubalah selendang2 yang macam dah outdated dari aliran perdana...







hai!
1.




hoi!
2.




heee~~
3.

jadi.. harus pilih yang mana? dah macam cecair lah pulak muka aku. berubah-ubah mengikut bekas. HAHAHAHAH!!! kutuk diri sendiri nampak. tapi kan.. tiba2 aku perasan, kulit aku dah cerah sikit dari sebelum ni.. HAHAHAHA!! (ni apehal perasan putih kau nih amal??!!) tapi satu benda paling best lah kan..alhamdulillah, encik jerawat dah makin pupus.. boleh lah perasan baby skin lepas nih..lalalalala~~




**eh!! berat dah turun 2 kg!!!! MIAHAHAHAHAHAHAHA!!! dua hari puasa 2 kg turun.. i like to move it!! move it!! tapi, sementara je tuh.. sebab mak masak laksa hari ni. =__=

6 comments:

kulutt said...

berat aku naik 2kg! yeay =)

atiq said...

okeh...! boleh la shopping selendang pas nieyh...!! cute2x!!

amalina wahida said...

kulutt~> ko naik 20 kg pun takde effect aku rasa. =D

amalina wahida said...

atiq~> ngehehe~~ ayuh!! shopping mmg aku suka.. pakai atau tak.. ha..jwb sendiri lah yerk. =D

ahsfantasy24 said...

wa bestny berat twun..
owg asek naek.. huhuhuu~

kai slendang yg 2nd tu pling comel,
have a nice date dear! ^^,

amalina wahida said...

ahsfantasy~>kalo naek sesikit takpe rue.. hehehe..

selendang second? mcm lagi besar je muka nih.. hahaha..