PENGIKUT

Wednesday

HATI KOSONG VS ROTI KOSONG

roti kosong sedap kot tapi kalau hati kosong memang tak best lah kan.
hati kosong maksudnya bukan pergi goreng hati ayam secara kosong tanpa letak apa-apa perencah tapi hati kosong bermaksud takda perasaan.
rasa dull dan rasa kosonglah senang cerita. takde belit-belit nak describe. faham?

roti kosong boleh gaklah nak cicah ngan kuah dal masuk perut kenyang. tapi kalau hati kosong memang tak kenyang. memang tak. bikin hati perasaan gundah gulana lagi ade.

pernah rasa hati kosong macam aku?

takpayah lah tetiba nak ada xperience nak berhati kosong macam aku. bosan bila hati kosong.
takde perasaan. takde rasa. takde hati. takde mood nak buat apa-apa. sekian, harap maklum. tiba-tiba lah pulak kan.


lama dah rasanya aku berhati kosong. bila nak isi memang tak full sebab tak sempat.
sama kosongnya dengan entry ni. sekian, harap maklum.

2 comments:

ahsfantasy24 said...

mal,
sabar...

nnt2, terisi la tu..
epi2 slalu k.. :)

ishiko said...

isi lah ia dengan ayat2 sucu al-quran dan alunannya supaya ia tdk kosong.. -theehehhee...