PENGIKUT

Wednesday

BERZAMAN PUN TAK KISAH..

PROMO SINETRON CAHAYA



Kalau semua orang gilakan benci bilang cinta.. yang kalau tak salah aku ada 182 episod kejadahnya bila nak habis tuh..
aku pulak dah gilakan sinetron CAHAYA yang aku memang pasti ada 232 episod kejadah lagi berzaman tak tahu bila nak habis. amacam? boleh challenge aku tak follow cerita ni?

gila ke apa? nak tunggu cerita DENDAM ORANG MINYAK yang hanya berhelai episod pun aku dah macam nak letupkan tv, nak aku tunggu 232 episod? zzZZzzZZZ..
aku tengok final episod terus dekat utube. nah! amik kau. dah puas hati den.

tarikan cerita ni semestinya bukan disebabkan 232 episod tu.
semestinya bukan sebab aku suka cahaya lampu.
tapi disebabkan ini...





DUDE HERLINO.
* sambil mata shine2T__Tv*

indon pun indon lah babe..
sudah crush dengan mamat indon ni sejak tengok dia berlakon cerita AQSO DAN MEDINA.
dalam cerita KCB dia ada gak.. waaa~~~~

"wahai dude herlino, mungkinkah kita berjodoh?"


=P

4 comments:

A+z+i+E = AziE said...

ashraf muslim , ilusi , kacak jugak... huhuhu =P

amalina wahida said...

kikiki~~ setuju!itu pun kacak gak tuh.. wow! =P

ishiko said...

*wink2x kachak nye beliau.... Aqso$ Madina pun besh tuu...

amalina wahida said...

aqso medina tuh pun beratus episod gak tuh.. so, nasibnya sama..tgk last episode kat utube, puas hati.. kah kah kah..